Alap szolgáltatásaim

Szárítás

Megfelelő mosás és hajápolás után a kívánt frizura szárítása és hullámosítás vagy egyenesítés igény szerint . Mosáshoz és finiseléshez a Revlon Prfessional termékeit használom

Vágás

A megfelelő mosás hajápolás után a megbeszélt frizura precíz vágása. Hajszárítás, igény szerint vasalás. Finis termékek használatával. Mosáshoz és finiseléshez a Revlon Prfessional termékeit használom

Dauer

Fontos a haj száradását, roncsolását megelőzni a dauer kezelés során. Ezért minden esetben un. spiccpapírt használok a hajtincsek csavarásásnál, a dauervizet csak az egész haj felcsavarása után viszem fel. A PTP gyümölcssavas dauervizet használom mely fokozottan hajkímélő.


Melír

Fóliás

A kiválasztott tincseket fóliába rakjuk és így kenjük rá a szőkítőt, festéket. A tincsek éles kontrasztot alkotva világosabbak lesznek az eredeti színnél.

Ombre

Az ombre festés lényege, hogy - fokozatosan - a hajtövek sötétebbek míg a hajvégek világosabbak, így jön létre egyfajta színátmenet a hajban. Ideális frizura azok számára, akik világosabb, akár szőke hajat szeretnének, de nem akarják hajukat teljesen átfesteni. Az átmenetesség miatt nem kirívó a színek közötti kontraszt, emiatt természetes hatást kelt.

Balayage

A balayage technikánál nem használják a fodrászok a melírozásnál fóliacsíkokat. A fodrász a kezébe veszi a tincseket, és közvetlenül az ecsettel viszi fel a hajszálakra a festéket. Így nagyon jól tudja szabályozni, hogy hová és mennyi szőkítőt vagy hajfestéket visz fel. Ez a balayage kulcsa, ettől lesz a frizura sokkal természetesebb, mint az ombre.

Kiemelt szolgáltatásaim

Mi is az az OLAPLEX?

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfát mentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról.

Mire jó az OLAPLEX?

A haj alapszerkezete sajnos a kémiai eljárások (festés, szőkítés, egyenesítés) során kisebb nagyobb mértékben sérül. A természetes kötések minden kémiai behatás alkalmával sérülnek és felbomlanak. Még akkor is így van ez, ha az eljárásokat a legnagyobb körültekintéssel végezzük. Ezt a hétköznapokban úgy tapasztalod meg, hogy szárazabb, töredezettebb, durvább tapintású a hajad. Az OLAPLEX erre nyújt forradalmian új megoldást. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

Miből áll egy OLAPLEX szalon kezelés?

Ha hajfestésed vagy hajszín-világosításod, szőkítésed vagy balayage hajszíned OLAPLEX-szel együtt kéred, akkor OLAPLEX BOND MULTIPLIER adalékot keverünk a festékbe vagy szőkítődbe. Így már a festési folyamat során gondoskodhatsz hajad védelméről. A festési idő elteltével az OLAPLEX BOND PERFECTOR speciális maszkját helyezzük a hajadra, melynek hatóideje 10 perc.

Mit fogsz tapasztalni OLAPLEX kezelés után?

Először is hajad sokkal fényesebb, és egészségesebb lesz. Búcsút mondhatsz a festés és világosítás okozta hajtöredezésnek, szöszösödésnek. Az OLAPLEX rendszeres használata mellett kialakult egészséges hajszerkezet révén hajad újra hidratált, erőtől duzzadó, ragyogóan fényes lesz.

Hajkötés sokszorozó kezelés az OLAPLEX-el?

Az OLAPLEX forradalmian új formuláját, önálló hajkötés sokszorozó kezelésként is igénybe tudod venni a szalonban. A kezelés alkalmával a törülköző száraz hajra felvisszük az OLAPLEX hajkötés sokszorozó rendszer első lépését, majd a hatóidő letelte után, a szabadalommal védett hatóanyaggal telített krém kerül az egész hajhosszra. A kezelés időtartama 1 óra. A hajkötés sokszorozó kezelést akkor ajánljuk, ha hajad nagy igénybevételnek volt vagy lesz kitéve, és rendkívül erős ápolást igényel.

Keratinos hajfeltöltés

A hajak minőségi változása mindig örök téma a nők körében, tőlünk, fodrászoktól várják a szakszerű választ. A leggyakoribb kérdés, hogy “mit tegyek a sprőd, szálkás, kezelhetetlen hajam ellen?"

A keratin hatása a hajra

A keratin a haj szerkezetének fontos építőeleme, több mint 90%-át alkotja. Ez a ciszteinekben gazdag fehérje teszi erőssé és alakíthatóvá a hajat. Nemcsak a haj különféle problémáit, töredezettségét, sérülékenységét lehet keratinos készítményekkel kezelni, a haj egyenességét vagy éppen göndörségét is a keratin befolyásolja. A keratinos hajápolás az egyik leghálásabb szépségápolási hajkezelés, hiszen a keratin a hatását azonnal érezteti. Hajmosás után még a nedves hajat is puhábbá, kellemesebb tapintásúvá teszi. A keratin a roncsolt, száraz, töredezett hajszálakat feltölti a szükséges tápanyagokkal és gondoskodik a hajszerkezet újjáépítéséről. A keratinos hajápolók rendszeres használatával a károsodott haj visszanyerheti egészségét és természetes ragyogását. A keratin mellett az aminosavakat is megtaláljuk a termékekben. A hatóanyagok pozitív töltése lehetővé teszi, hogy még nagyobb mennyiségben tapadjon meg a haj sérült, negatív töltésű felszínén. A keratin az aminosavakkal képes újraépíteni a haj szerkezetét, de a jövőbeli károsodás megelőzése érdekében létrehoz egy védőpajzsot a hajszál körül. Ennek eredményeként már az első használat után is láthatóan megerősödik a haj, fényesebb, rugalmasabb és egészségesebb lesz.

Kinek ajánljuk a keratinos hajápolást?

A göndör, száraz, sprőd hajú vendégeknek, akik kezelhetőbb és sima hajra vágynak. Ajánlom még a rengeteg vegyszeres kezelésen átesett vendégeimnek, akik nem tudják selymessé, puhává varázsolni a hajukat egyetlen otthoni hajápoló termékkel sem. Minél roncsoltabb egy vegyileg kezelt haj, annál keratinhiányosabb. A hajszál szerkezeti hibáinak helyreállításával tartós eredményt érünk el, mely megmarad párás környezetben is.

Hajfonás

A hajfonatok mindig divatosak, hiszen mutatósak és praktikusak is!

A hosszú hajú lányok gyakori problémája, hogy unalmas ha csak egyszerűen lóg a hajuk vagy csak egyszerűen copfba fogják. A fonás ilyenkor jó megoldás lehet a változatosságra. Készülhet egyszerűbb fonat és az igazán alkalmi frizurát is érdekessé tudja tenni egy különlegesen fonott haj.

Ma már nagyon sokféle technika közül lehet válogatni és megtalálni ami igazán tetszik.

A facebook oldalamon sokféle frizura közül válogathatsz, de ha máshol találsz fényképet azt is megpróbáljuk elkészíteni.

Brill Wicker Facebook